Her Får Du De 5 Bedste Burgere I København

Billede: Dana Tentis

Vi, redaktionen, har endnu til gode at møde et menneske, der ikke kan lide en god, lækker burger. Det er en ret, der appellerer bredt, og mange har den som sin livret. Desværre er alle burgere ikke af lige høj kvalitet. Med denne artikel kan du undgå at sætte tænder i en sløj by i København. Vi giver dig nemlig en oversigt over de fem steder i hovedstaden, der serverer de lækreste burgere.

Der findes ikke mange ting, der slår det at sætte tænderne i en god, saftig burger. København er et sandt burgermekka, hvor man kan få nogle af landets bedste burgere. Desværre også nogle af landets dårligste...

Hvis du vil undgå at blive slemt skuffet, skal du læse videre.

Vi har diskuteret, researchet og smagt burgere til den store guldmedalje og er derfor rustede til at give dig vores bud på, hvor du kan få de 5 bedste burgere i København.

Vores liste er ikke hierarkisk inddelt, men derimod i helt vilkårlig rækkefølge.

1) Hungry Dane

Kreds for kendere, tror jeg vi må sige!

Hungry Dane er hyldet af både det danske kokkelandshold samt flere forskellige Michelin-kokke, og det forstår vi så udmærket godt.

De er særligt kendte for deres burgere med Mangalitza svinekød. Burgerne er både fyldige, saftige og snaskede på den gode måde.

Der er på mange måder tale om gourmetburgere til discountpriser.

Adresse: Gammeltorv 8, 1457 København K

Prisniveau: 79 kroner for en burger

2) Sliders

Det er ikke altid lige let at bestemme sig for, hvilken burger man skal have. Skal man gå med en lækker, crispy kyllingeburger? Eller er man mere til en mexi-burger?

Hos Sliders gør det ikke så meget, man er i tvivl. Her serverer de nemlig, ikke så overraskende, sliders.

Man kan vælge imellem 9 forskellige miniburgere, og udvalget må siges at være ganske varieret og alsidigt. Man smager tydeligt, at der bruges gode råvarer, og at der er dygtige folk i køkkenet.

Adresse: Nørrebrograde 1, st., 2200 København N

Prisniveau: 3 sliders og fritter koster 129 kroner

3) Tommi’s Burger Joint

Hos Tomas, der står bag Tommi’s Burger Joint, bliver tingene ikke gjort sværere, end de her.

Han holder det helt simpelt, men det gør bestemt ikke noget. Det er klassiske burgere på den klassiske måde: saftige, velsmagende og lige til at guffe med hænderne.

Adresse: Høkerboderne 21-23, Kødbyen, 1712 København V

Prisniveau: 74 kroner for en burger

4) Gasoline Grill

Gasoline Grill er et ganske nyt sted i København. Biksen åbnede i 2016, men allerede nu har stedet et loyalt og stort publikum, og det skyldes i særdeles høj grad de fantastiske burger, som man kan få.

Hos Gasoline Grill er alt hjemmelavet og økologisk, og det gør altså bare en verden til forskel, hvad angår smag og konsistens. Alt er så friskt og lækkert!

Hvis du vil have en burger hos Gasoline Grill, skal du nok ikke trække den alt for længe. Det er nemlig ikke unormalt, at der er så godt gang i salget, at de ender med at have udsolgt i løbet af dagen.

Adresse: Borgergade 13, 1300 København K

Prisniveau: 75 kroner for en burger

5) Greasy Spoon Diner

Hos Greasy Spoon Diner får man gourmetburgernes gourmetburger. Man kan få stort set alt, hvad ens burgerhjerte begærer her.

Man kan blandt andet få en lækker snasket cheeseburger med to slags ost, en god gammeldags bøfsandwich, der er godt badet i sovs, eller en frisk fiskeburger med hvidkål og remoulade.

Der er noget for enhver smag, og den eneste ulempe ved det store, lækre menukort er, at det kan være svært at vælge blot én burger.

Adresse: Studiestræde 14, 1455 København K

Prisniveau: 85 kroner for en burger

Tak til cbdguide.dk

Til ovenstående artikel har vi fået hjælp af burgerelskerne, der står bag cbdguide.dk.

Hvis du ikke kender cbdguide.dk, kan vi fortælle, at der er tale om en side, hvorpå du kan læse vidt og bredt om CBD-produkter.

Relaterede Indlæg