Det tænker jeg, at nærmest alle kan, da cookies bare smager helt henrivende, specielt med lidt lækkert vanilieis til.
Sådan bager du de bedste cookies.
Pisk sukker, farin, vaniljesukker og smør sammen til en ensartet masse. Det tager ca. 5 minutter.
Tilsæt æg og pisk igen.
I en anden skål blandes mel, bagepulver, natron og salt sammen
Tilsæt melblandingen lidt af gangen, mens der piskes ved lav hastighed. Her skal dejen blot samles - vend chokolade i dejen
Herefter sættes dejen på køl i en time, men også gerne i længere tid.
Del dejen i lige store kugler på en pæn størrelse, ca 70 gr.
Sæt kuglerne på en bageplade med bagepapir. Husk der skal være god afstand mellem dem med ca 8 på en bageplade
Bag cookies midt i ovnen ved 175 grader i 16 minutter
Når kagerne har den rette sprødhed tages de ud og placeres på en bagerist.
Lad dem køle i 15 minutter.
Spiser du ikke dem alle sammen med det samme, kan de opbevares i en lufttæt kasse.
Dette blogindlæg var skrevet med støtte fra Perlen Odense. Perlen Odense forhandler blandt andet Sif Jakobs. Derfor er dette blogindlæg ikke upartisk.