Bedste Opskrift På Kanelsnegle

Billede: Lum3n

Ingredienser

Her er alle de ting, du skal bruge til dejen, remoncen og glasuren. 

Dejen

  • 50 g gær
  • 3 dl mælk
  • 4 æg
  • 100 g smør
  • 100 g sukker
  • 1 tsk vaniljesukker
  • 1 tsk kanel
  • 1 tsk kardemomme
  • 1 tsk salt
  • 700 g mel

Remoncen

  • 275 g smør
  • 115 g sukker
  • 160 g brun farin
  • 4 spsk kanel

Glasuren

  • 400 g flormelis
  • 5 spsk vand

Fremgangsmåde

  1. Start med at lune mælken i en gryde, hvorefter du skal smuldre gæren deri. 
  2. Herefter hældes det i en skål, hvor æg, sukker, smør, vanilje, kanel, kardemomme og salt tilsættes. Det hele røres sammen, hvorefter mel tilsættes lidt efter lidt, til dejen slipper skålen, uden at blive tør. 
  3. Lad dejen hæve i 20 min.
  4. Begynd på remoncen, imens dejen hæver. Start med at blande smør, sukker, brun farin og kanel. Varm det en smule, hvis smøren ikke er blød nok, men husk at det ikke må være flydende. 
  5. Del dejen i 2 stykker
  6. Rul den ene del til en rektangel
  7. Smør halvdelen af remoncen ud
  8. Rul dejen sammen og skær herefter ud i skiver på omkring 3 cm. 
  9. Gør det samme med resten af dejen og remoncen. 
  10. Lad dem hæve en halv times tid. 
  11. Påfør lidt pensling
  12. Bag ved 180 grader i 15 min. 
  13. Tilføj glasur.

Vi siger mange tak for støtten til Classic Room, der har bidraget økonomisk til denne artikel. Hos Classic Room finder du det største udvalg fra LA Bruket.

Relaterede Indlæg