Opskrift På Meatza

Billede:Pixabay, Shutterbug75

Pizza er en ret stort set alle kan lide og kender til. Lækker bund smurt med tomatsovs, lækkert fyld og toppet med en god mozzarella ost. Men er man ikke så meget til for mange kulhydrater, kan man spare lidt på brødet og lave den såkaldte Meatza i stedet. Dette er en meget populær opskrift hvis man er på slankekur eller bare vil spare på kulhydraterne. 

Meatza er pizza som du kender den, men med kød som bund i stedet for brød. Man kan både bruge hakket kyllingekød, hakket oksekød eller sågar svinekød hvis man er til det. Til 3 personer skal du bruge:

  • 500g hakket kød (i denne opskrift hakket oksekød)
  • 1 æg
  • 3 gulerødder
  • 1 løg
  • 2 fed hvidløg
  • Salt og peber og gerne flere krydderier

Til fyldet kan man bruge lige hvad man har i køleskabet, jeg bruger:

  • Pizzasauce
  • Svampe
  • Squash
  • Hvidløg
  • Majs 
  • Revet mozzarella eller bøffel mozzarella

Fremgangsmåde: 

Rør farsen med resten af ingredienserne til bunden og lad den stå og hvile i 10 minutter. Tænd ovnen på 200 grader og forbered herefter fyldet. Skær det hele i småstykker og steg det på en pande ved middel varme. Steg, så vandet fra svampe og squash fordamper. Når farsen har trukket, fordeles den på en bageplade. Bunden forbages i 15 minutter. Den vil komme til at afgive en smule væske, dette duppes af med et stykke køkkenrulle når bunden er færdig. Fordel herefter tomatsovs og resten af fyldet og top med lækker ost. Bag pizzaen i ca. 10 min eller indtil osten er smeltet. 

Velbekomme!

Skiltet øverst viser at dette indhold, er skrevet med økonomisk finansiering fra Perlen Odense. Der kan du blandt andet bestille: Dagmarkors. Tak for hjælpen! - uden jer ville det ikke kunne lade sig gøre.

Relaterede Indlæg