De 5 Bedste Take-away Steder I Aarhus

Billede: Jumpstory.dk

Vi kender alle scenariet. Man står en halv-sen hverdagsaften. Det har været en lang dag, man er træt, ugidelig, og uoplagt. Man bliver hurtigt enig med sig selv om, at det ikke ligefrem er komfuret, der trækker i dag. Take-away er svaret.

Men hvor? I en by som Aarhus kan det være svært at tage en beslutning omkring, hvad aftenens måltid skal bestå af. Mulighederne er mange, men hvilke er de bedste?

Her får du vores bud på de bedste take-away steder i Aarhus. Listen er selvfølgelig lavet ud fra et subjektivt perspektiv her fra redaktionen, men vi lover, at du ikke går helt galt i byen, hvis du vælger en af disse steder.

Vaca - Mexican Finger Food

Vaca, der befinder sig i på Mejlgade 17, serverer mexicansk mad, der godt nok er fast food, men langt fra junk-food.

Ideen er, ifølge dem selv, at take-away sagtens kan være en del af hverdagen, uden at man behøver gå på kompromis med hverken smag eller kvalitet.

Hos Vaca er der noget for enhver smag, så vidt det er muligt, indenfor den mexicansk-gastronomiske verden.

The Burger Shack

Burgere af samme kaliber skal man lede længe efter. Burgerne er utroligt lækre, fritterne veltilberedt og fantastisk komplementerende, prisen er overkommelig, og så er størrelsen tilpas stor til, at du bliver rigeligt mæt, uden at rulle derfra.

Kan også varmt anbefales efter en lang og våd bytur!

Benrth & Co

Hos Bernth & Co får man lige præcis, hvad man kommer efter. Utroligt lækre og enkle sandwiches, der er spækket med gode råvarer.

Der er som sådan intet revolutionerende over deres take-away, det er bare enormt veludført, de holder sig til hvad de gør bedst, og det gør de godt!

Aarhus Streetfood

Står du og kæresten, vennerne, eller en helt tredje, og diskuterer, hvilken slags take-away i skal vælge? Frygt ej, Aarhus Streetfood er jeres redning.

Du kan i de rustikke og charmerende rammer få mad i alle former og farver. Der er vitterligt noget for enhver smag. Ligegyldigt om du vil have en sund og vegansk salat, eller pomfritter, der er friture stegt i andefedt.

De fyrretyve røvere

De fyrretyve røvere er et dejligt frisk pust til en takeaway verden, der er domineret af pizza, burgere og sushi.

De serverer nemlig et dejligt overskueligt udvalg af pitaer med spændende side dishes. I øvrigt er de også blevet kåret som det bedste take-away sted i Aarhus (2018)

Tak til Moodings
Vi takker Moodings for deres økonomiske støtte i forbindelse med udarbejdelsen af denne artikel. Moodings er en webshop, der blandt andet forhandler Normann Copenhagen og Bloomingville

Relaterede Indlæg