De Bedste Mad- Og Drikkevarer Mod Tømmermænd

Billede: Pexel

Vi skriver i dag d 3. januar 2019, og forhåbentlig har nytårsfestens tømmermænd endeligt sluppet sit overvældende greb. I forgårs valgte langt de fleste tømmermændsramte danskere at kaste deres kærlighed over deres yndlings-fastfood for at dulme tømmermændene.

Men er en stor menu fra Mcdonalds virkelig den bedste kur mod tømmermænd? Desværre ikke. Hvis du virkelig vil komme hurtigt over tømmermændene næste gang du indtager byen, så skal du i stedet indtage følgende ting:

Vand

Det kommer næppe som en overraskelse, at vand er en vital del af at komme over sine tømmermænd. Den gamle sang om, at alkohol er dehydrerende, og at man skal huske at opveje det ved at drikke vand, holder altså stadig! Husk at drikke vand, både under og efter byturen.

Tomater

Den famøse Bloody Mary har i mange år været en anerkendt kur mod tømmermænd, især i USA. Dette skyldes blandt andet, at tomater er proppede med C vitaminer. Herudover indeholder den selvfølgelig også vodka, hvilket også er yderst effektivt mod tømmermænd, dog er det knapt så sundt for kroppen.

Juice

Juice indeholder en stor mængde af elektrolytter, vitaminer og sukker, hvilket er en mangelvare i din krop efter en vild bytur. Derfor kan et glas juice gøre meget godt for dig dagen derpå. Vær dog opmærksom på, at appelsinjuice kan være hård mod din allerede udfordrede mave.

Ingefær

Skulle du være typen, der altid har en flaske med ingefærshots stående i køleskabet, så bør du udnytte det i kampen mod tømmermænd.

Ingefær modvirker både kvalme og søsyge, hvilket er yderst effektivt mod den svimmelhed, man ofte oplever lige når man vågner. Herudover har ingefær også en inflammatorisk effekt på fordøjelsessystemet, der kæmper hårdt for at nedbryde den store mængde alkohol.

Fuldkornsbrød

Medmindre du har været en tur forbi dit foretrukne byturs-spisested på vejen hjem, vil din krop formentlig være mere end almindeligt sulten efter kulhydrater. Netop kulhydrater er fuldkornsbrød spækket med.

Nødder

Nødder, fx mandler, har et stort indhold af protein, E vitaminer og andre fantastiske næringsstoffer, der hjælper dig i kampen mod tømmermænd. Din krop vil ofte hungre efter salt dagen efter en bytur, derfor kan du med fordel vælge nogle nødder, der er saltede.

Alkohol

Man skal rejse sig ved det træ, man er faldet. Sådan lyder et gammelt råd mod tømmermænd, som egentlig bare dækker over, at man skal tage sig en reparationsbajer. Selvom det ikke ligefrem er det sundeste alternativ, så virker det imponerende godt, ihvertfald for en stund.

Tak til Net2Kompagniet

Tak til Net2Kompagniet for deres støtte i forbindelse med udarbejdelsen af denne artikel. Net2Kompagniet leverer alt inden for døre og vinduer, heriblandt plast vinduer.

Relaterede Indlæg