4 Fastfoodkæder, Vi Ville ønske Fandtes I Danmark

Selvom vi i Danmark ikke ligefrem er et u-land, når det kommer til fastfood, kan man sagtens tage sig selv i at misunde det store udvalg, man blandet andet ser i USA, når man sidder en søndag aften, og hverken orker eller kan lave mad.

Derfor kigger vi nu mod “The land of the free, and home of the brave”, for at kigge nærmere på en række fast-food kæder, vi ville ønske var inden for vores rækkevidde her i Danmark.

#1 In-N-Out Burger

In-N-Out Burger er langt fra lige så store som nogle af konkurrenterne på det amerikanske fast-food marked, men ikke desto mindre, ville det være en glædelig tilføjelse til det danske marked.

Hvis du nogensinde har set serien “Californiacation”, har du muligvis set Hank Moody indtage en af disse lækre burgere. Konceptet, lige så vel som menu-kortet, er super simpelt. Burgerne er smagfulde, saftige, og så langt fra kedelige som noget kan være.

Kæden skiller sig som sådan ikke ud på hverken pris, tid eller lokaliteter, deres sortiment er bare helt utroligt lækkert!

#2 Taco Bell

Taco Bell har lidt et blakket ry. Kæden skulle angiveligt benytte det billigste kød, der overhovedet kan købes for penge. Og ja, så er der fundet rester af hestekød i maden tilbage i 2015.

Ikke desto mindre, er det ufatteligt lækkert. Restauranten, der tilbyder mexicansk fast-food, er et kæmpe hit i resten af verdenen. Og så er det billigt!

En stor del af grunden til, at vi her på redaktionen brændende ønsker os, at Taco Bell kommer til Danmark er, at vi her til lands mangler et mexicansk alternativ til de evige mængder af pizza, dürum og burgere.

#3 Chick-fil-a

Hvis du foretrækker kylling frem for oksekød, eller fisk for den sags skyld, så vil du elske Chick-fil-a. Kæden er kendt for en ting, og det er deres fantastiske kylling. De ved, hvad de er gode til, og det holder de sig til.

I den ligning er det værd at nævne, at kæden brugte ikke mindre end 11 år på at udvikle den grill, der tilbereder kyllingen til deres famøse grilled chicken sandwich.

#4 Wendy’s

Du har måske allerede hørt om Wendy’s igennem de sociale medier. De er nemlig verdensmestre i at komme med spydige kommentarer til konkurrenter på twitter.

Udover at være knivskarpe på de sociale medier, så laver de også en fantastisk omgang fast-food. Blandt andet er det her du kan få den efterhånden kendte Baconator, og morgenmad, der får en omgang havregrød til at se meget bleg ud.

Antallet af Wendy’s restauranter taler også sit tydelige sprog. Med over 6.500 lokationer i verdenen er de en af de mest populære kæder, der findes.

Relaterede Indlæg