Heinz Lancerer MayoChup

Billede: Jumpstory.dk

Heinz har lanceret et nyt produkt: MayoChup! Det er præcist, hvad du håber det er, nemlig en blanding af ketchup og mayonnaise. Nu slipper du altså for det evige dilemma om, hvorvidt man skal have ketchup eller mayonnaise til sine pomfritter.

Vi er mange, der allerede i årevis har praktiseret det fænomen, som Heinz nu har døbt MayoChup, nemlig at blande ketchup og mayonnaise sammen. Derfor kan det skabe en smule forundring, at der først nu bliver lanceret et produkt, der blander disse to vidunderlige former for dyppelse.

Faktisk var det også presset fra os forbrugere, der gjorde, at Heinz kom i gang med udvikle det nye produkt. Dette skete i forbindelse med, at Heinz spurgte på Twitter om deres følgere kunne have lyst til at MayoChup blev tilgængeligt.

Til det svarede imponerende 930.961 personer, hvoraf over halvdelen var meget positive over for det nye produkt. MayoChup bliver først og fremmest lanceret og solgt i USA, hvor den senere vil blive tilgængelig i Europa og de øvrige markeder.

Nu ser vi altså bare frem til at kunne nyde denne fantastiske og innovative opfindelse, der for alvor kan begrave alle dilemmaer om, hvorvidt man skal tage ketchup eller mayonnaise.

Relaterede Indlæg