Her Får Du Det Bedste Stykke Smørrebrød I København

Billede: Jumpstory.dk

Er du kørt træt i café-burgere, halv-kedelig pizza, og ensformige sandwiches?

Så bør du overveje at kaste din kærlighed over et dejligt stykke dansk smørrebrød.

Smørrebrød er om noget dansk nostalgi og kultur i form af et højtbelagt stykke brød. Selvom gadebilledet efterhånden er fyldt godt op med frokostmuligheder i mange forskellige afskygninger, hvoraf en stor del af dem indeholder pizza og shawarma.

Dog findes der stadig nogle fantastiske steder, hvor du i dejlige omgivelser kan indtage et stykke smørrebrød til frokost. Her er de steder, vi på redaktionen anbefaler, at du spiser dit smørrebrød.

Told & Snaps
Told & snaps åbnede tilbage i 2000, og har om nogen været med til at give smørrebrødet en modernisering. Med måde, naturligvis. Både smørrebrød og indretning er en flot udført kombination af det klassiske og det moderne.

Aamanns DELI
Aamanns DELI er lidt en udefinerbar størrelse. Smørrebrødet er afdæmpet, uden at være underspillet på nogen måde, hvilket giver et knivskarpt resultat både smags- og synsmæssigt. Igen er det en moderne version af det klassiske smørrebrød, der dog stadig respekterer traditionerne.

Slotskælderen
Her har vi og gøre med en sand dansk klenodie. Tidligere statsminister Thorvald Staunings stamsted i 30’erne. Smørrebrødet er af klassisk udvalg, og tages direkte fra buffeten. Herudover fås også en række varme og kolde frokostretter, der alle er indbegrebet af danske klassikere.

Schønnemann
Hos Schønemann kan du vælge mellem ikke mindre end, og hold nu fast, 110 forskellige slags smørrebrød. Siden 2007 har Schønemann sat standarden for, hvordan smørrebrød skal smage.

Restaurant Koefoed
Restaurant Koefoed - Gourmet restaurant om aftenen, smørrebrødsrestaurant om dagen. Smørrebrødet er mindst lige så veludført som aftenens retter. Der serveres en lang række nyfortolkninger af klassiske retter.

Som en sidegevinst kan du få en række fremragende øl fra det bornholmske bryggeri, Svaneke Bryghus.

Relaterede Indlæg