Hjemmelavet Gin - Den Perfekte Værtsgave Til Ungkarlen

Billede: Toni Cuenca

Står du og mangler den helt perfekte værtsgave til en ungkarl, som hverken vil sætte pris på blomster eller brugskunst, så læs med videre herunder. Vi giver dig nemlig GAVEN til sådan en mand, og så kan du ovenikøbet selv lave den. Alle ungkarle kan bruge en god flaske gin, og her får du opskriften på hjemmelavet Hendricks gin. Men inden vi går i gang med den, skal vi lige lære dig at lave basisgin først.

Hjemmelavet basisgin

Ingrediensliste

 • 500 ml Aalborg Basis
 • 2 spsk enebær

Fremgangsmåde

 1. Start med at knuse enebærrene i en morter.
 2. De knuste enebær kommer du så op i glasset med Aalborg Basis.
 3. Blandingen skal du nu lade trække i alt mellem 8-24 timer. Jo længere tid den trækker, jo mere smag af enebær får din gin. Da vi forsøgte os, stod blandingen og trak i 12 timer
 4. Når den er færdig med at trække, skal du si din basisgin igennem et klæde eller et kaffefilter 3 gange.
 5. Din basisgin er nu helt færdig, og du kan nu komme i gang med produktionen af Hendricks gin.

Hjemmelavet Hendricks gin

Ingrediensliste

 • 500 ml hjemmelavet basisgin
 • 1 håndfuld frisk koriander
 • 1x5 cm Citronskal
 • Hovedet af en stor rose
 • 1 brev kamillete
 • Saft af 1/4 agurk

Fremgangsmåde

 1. Du starter med at finde hjemmelavede basisgin frem fra før. Du åbner låget og ned i kommer du så koriander, citronskal og rosenhovedet, hvorefter du ryster godt.
 2. Lad nu blandingen trække cirka 1 times tid. Undervejs kan du eventuelt dufte og smage for at vurdere, om blandingen skal have lov til at trække i mere tid eller ej.
 3. Når du synes, at blandingen har trukket tilstrækkeligt, skal du tilsætte brevet med kamillete, og lade det hele trække i yderligere 15 minutter.
 4. Fisk nu alle ingredienserne op af glasset igen. Du eventuelt benytte dig af den samme filtreringsteknik, som da du lavede basisgin.
 5. Som de allersidste og vigtigste smager du din hjemmelavede Hendricks gin til med agurkesaften. Har du en Hendricks gin derhjemme i forvejen, kan du naturligvis sammenligne med den.

Tak for hjælpen

Til denne artikel har vi en masse hjælp og gode råd fra folkene bag https://gaveideer-til-ham.dk/. Det er vi rigtigt glade for, tusind tak!

Hos Gaveideer-til-ham får du inspiration og vejledning til at købe den ultimative gave til alle slags mænd - fra dem, der har alt, til dem, som mangler det hele.

Relaterede Indlæg