Avocado er efterhånden blevet en ting som de fleste danskere og andre personer i verden nyder og elsker.
De lækre avocadoer er spækket med gode stoffer og har en behagelig mættende faktor som gør dem eftertragtede til mange forskellige livsstile.
Noget som dog kan være irriterende ved de grønne godter, er at finde ud af om de er modne eller ej.
Avocadoer er meget kryptiske og forskellige i deres modenhed og størrelser, derfor er det ofte svært at vide om man kan åbne sin avocado eller om den er umoden.
En avocado er som regel moden når du trykker blidt på den og den virker blød, altså at den giver efter når du trykker på den.
Hvis den derimod er helt hård, er den ikke moden, og du bør vente med at spise den.
Hvis stilken i toppen af avocadoen er meget nem at knække af, kan de også være et tegn på at avocadoen er moden, men sørg altid for at mærke på den også.
Hvis din avocado ikke er moden skal du blot lade den ligge ved stuetemperatur indtil den modner yderligere.
Der kan godt gå et par dage hvis din avocado er meget umoden, men du kan sætte farten lidt op hvis du placere den i en pose med tomater eller æbler.
Æbler og tomater udskiller nemlig en gasart som sætter farten op i avocadoens modningsprocess.
Tak for støtten
Tak til Illums Bolighus for deres støtte til dette indlæg. I Illums Bolighus kan du finde de flotte Pillivuyt Serveringsfade og utallige andre elementer til din boligindretning.