Madanmelder Har Talt: Her Køber Du De Bedste Færdigretter

Billede: Pexels

Når tid er en mangelvare, kan det være meget fristende at ty til færdigretter, frem for kødgryderne. Dog er der stor forskel på den kvalitet, man kan forvente. Færdigretter kan byde på alt fra slemme skuffelser, til anerkendende nik, der indikerer, at man ikke selv kunne have præsteret bedre. Herunder kan du se, hvor der er størst mulighed for, at du oplever sidstnævnte.

Politiken har sat deres garvede madanmelder Joakim Grundahl på en lidt uvant opgave, hvor han skulle foretage en undersøgelse, der kort og godt gik ud på at teste butikkernes forskellige færdigretter. Målet var at finde ud af, hvilken butik, der tilbyder den bedste færdigret.

Rammerne for testen er som følgende. Der blev for hver butik både testet en hovedret, en måltidssalat og en fersk pizza. Fem forskellige supermarkeder blev valgt til at indgå i testen.

De fem supermarkeder, der deltog, var Netto, Coop (Heriblandt Irma, Superbrugsen og Kvickly), Føtex, Meny og til sidst Rema 1000.

Madanmelderens vurdering blev fastsat ud fra både smag og det tilgængelige udvalg.

Testens vinder, der altså kan tilbyde den bedste færdigret, var Netto. Dette skyldes ifølge Joakim Grundahl i høj grad deres samarbejde med leverandøren Løgismose.

Herudover er testens resultat som følgende:

2. Coop

3. Føtex & Meny

4. Rema 1000

Coop fik især ros for deres store udvalg, der skulle være af imponerende karakter. Herudover skulle de efter sigende også have stor fokus på både kvalitet og brug af gode råvarer i retterne.

Derimod var der ikke mange rosende ord tilovers for Rema 1000’s færdigretter. Ifølge madanmelderen, udstrålede retterne et halvhjertet forsøg, der mest af alt smager af discount. Kom igen, Rema.

Relaterede Indlæg