Opskrift På Vegansk Pesto - Sådan Laver Du Pesto

Billede: Jumpstory

Pesto kan bare et eller andet. Tilføjelsen af pesto kan bare lige give så meget mere til en lang række retter. Pesto er derfor ikke overraskende populært i de danske hjem.

Pesto kan nemlig også spises, uanset om du spiser vegansk eller ej, da den nemlig har samme opskrift, uanset om du er veganer eller ej.

Opskrift på vegansk pesto

Hvis du selv vil lave pesto, så skal du blot følge denne opslkrift:

Ingredienser til vegansk pesto

  • 1-2 basilikumplanter (alt efter hvor stor en portion du ønsker)
  • 1 fed hvidløg
  • 3 spiseskeer pinjekerner
  • 1 spiseske olivenplie
  • 1 teske citronsaft
  • 1/2 teske salt

I en almindelig pesto kommes der ofte en form for parmesanost i, cirka 10-20 gram, men dette undlades i den veganske udgave, da ost som bekendt kommer fra mælk, der kommer fra køer.

Ønsker du ost i din veganske pesto, skal du derfor finde en laktosefri ost, altså en ost der ikke er fremstillet af mælk. Du kan finde veganske oste, som du kan anvende hertil.

Sådan laver du vegansk pesto

Først plukker du bladene af basilikumplanten/planterne. Derefter skyller du dem og blender dem sammen med de øvrige ingredisenser.

Du kan altid tilsætte mere hvidløg eller olievenolie, alt efter hvor kraftig en smag eller konsistens du ønsker, at din veganske pesto skal have.

Du er nu klar til at nyde din veganske pesto til lige netop den ret, som du ønsker at pifte lidt op med den lækre smag, som pesto kan tilføje til de fleste retter.

Tak for støtten

Vi takker til sidst avXperten for deres støtte til dette indlægget. Find en god power bank til de lange ture samt utallige andre fede tekniske produkter på avXpertens store webshop.

Relaterede Indlæg