Opskrift - Waleskrans Med Vaniljecreme Og Syltetøj

Billede: canva.com

I dette indlæg giver vi dig en opskrift på en lækker waleskrans fyldt med kagecreme, syltetøj og friske bær.

Denne dessert/snack er meget traditionel, og er en hurtig og nem måde at lave en lækker dessert på til dine gæster.

Du skal bruge følgende ingredienser:

Vandbakkelse ingredienser:

  • 100g smør
  • ½ tsk. Salt
  • 3 dl vand
  • 4 æg
  • 150g hvedemel

Ingredienser vaniljecreme:

  • 2 dl mælk
  • 2.5 dl piskefløde
  • ½ brev kagecreme

Derudover:

  • Eget valg af syltetøj
  • Friske bær eller anden foretrukken frugt

Fremgangsmåde:

  1. Tænd din ovn på 200g(ikke varmluft).
  2. Tag en gryde og tilsæt vand, smørg og salt og bring det i kog.
  3. Når smørret er smeltet tager du gryden af blusset og tilsætter hvedemel under omrøring.
  4. Hæld den færdige dej i en skål og lad den køle af.
  5. Pisk æg sammen i en skål og tilsæt denne masse lidt ad gangen under omrøring.
  6. Put dejen i en sprøjtepose og dan to ligestore runde kranse.
  7. Bag en krans ad gangen ved at placere den i midten af ovnen og bag i ca. 35 minutter eller indtil den er gylden.
  8. Lad dem afkøle på en rist inden du fortsætter.
  9. Rør vaniljecreme sammen ved at tilføje mælk til kagecreme i en skål og rør godt til.
  10. Pisk i en anden skål fløde sammen til den er stiv, og bland den herefter i vaniljecremen.
  11. Saml kransen ved at tilføje vaniljecreme, syltetøj og bær som du ønsker i lag, og luk herefter kransen.
  12. Tilføj eventuelt glasur på toppen for at runde den af.

Tak for støtten

Tak til Illums Bolighus for deres støtte til dette indlæg. Nyd den lækre krans fra dette indlæg på en af deres flotte Royal Copenhagen tallerkner.

Relaterede Indlæg