Hvis der er noget, der går rent ind hos både voksne, børn og andet godtfolk, så er det friskbagte pølsehorn i madpakken. Gør man sig oven i købet den umage at bage dem selv, hvor der både er ketchup indeni, og sesamfrø på toppen, ja, så er det ikke et øje tørt.
Pølsehorn er uomtvisteligt meget mere lækkert end en kedelig klemme med leverdreng, der har lagt i køleskabet siden igår aftes. Det er de færreste, der syntes at disse er videre lækre eller tiltalende.
Pølsehorn er ideelle til madpakken og en travl hverdag. De er super nemme at lave, kræver ikke særlig meget tid, og så kan de uden problemer fryses! Godt nok er det endnuhurtigere at smøre en stribe rugbrødsmadder, dog er det på ingen måde lige så lækkert.
Pølsehorn er et frisk pust til hverdagens kedelige madpakker, lidt ligesom onsdagssnegle, og for at det skal blive endnu lækrere, så har vi lavet denne super nemme og delikate opskrift, der er en sikker vinder. Velbekomme!
Tak til Mondo Kaos
Vi takker Mondo Kaos for deres støtte i forbindelse med udarbejdelsen af denne artikel. Hos Mondo Kaos kan du blandt andet købe vintage kjoler.