Sådan Overrasker Du Din Mor På Morsdag

Billede: Pixabay

Fredag den 12. maj 2019 er det atter mors dag. Der er ingen grund til panik, for du kan nemt overraske din mor med andet end dyre gaver. Oplevelser og nærvær vil uden tvivl være noget, som din mor vil sætte lige så stor pris på.

Vi har derfor samlet en række ideer til, hvad du kan diske op med af lækkerier fra køkkenet, når din mor skal sættes i centrum for en dag. I stedet for at sige det med blomster, kan du faktisk også sige det med mad.

Den nemme løsning

Vi begynder med den nemme løsning, som groft sagt blot kræver lidt tid. Nemlig at du inviterer din mor ud til en gang brunch - hvis I begge vel at mærke har fri til det, da det trods alt er en fredag.

Fordele er her, at du ikke skal bruge tid på at forberede og servere maden, men at I blot kan fokusere på at nyde maden og hygge jer sammen.

Passer det bedre ind i skemaet, at det er om aftenen, så er det selvfølgelig også en mulighed med en tur på restaurant om aftenen.

Oplevelsen

Hvis du har tiden og evnerne i køkkenet, så kan du gøre det, at du hiver en halv eller hel dag ud af kalenderen og tager hjem til din mor, hvor du tilbereder et lækkert aftensmåltid, der står klar, når din mor kommer hjem fra arbejde.

Din mor står sikkert stadig i det, eller kan uden tvivl huske den gang, hvor hun altid skulle lave mad, så snart hun var kommet hjem fra en lang arbejdsdag.

Her er det så op til dig, om det skal være den store treretters menu, eller om du blot vil holde dig til en hovedret.

Uanset hvad du vælger, så vil vi anbefale, at du vælger en menu, der ikke blot er pasta kødsovs, men som består af noget lækkert - og gerne lækkert anrettet.

Sig det med sødt

Er tiden på selve dagen begrænset - eller afstanden for stor, så kan man nemlig sige det med sødt. En kasse eksklusiv og velvalgt chokolade går du aldrig i byen med.

Det er også en gave, som du nemt kan kombinere med andre gaver, hvis du ønsker at gøre mere ud af det. En æske god chokolade er snart lige så sikkert et valg, der passer til stort set alt, som havde man valgt sort tøj.

Tak til Morsdag.info

Herfra skal der lyde et stort tak til Morsdag.info for hjælpen med at udarbejde denne artikel.

Morsdag.info er en hjemmeside, der hjælper dig med at gøre mors dag til noget specielt for din mor.

Relaterede Indlæg